Administratiekantoor Eijsden - Margraten

Bij Administratiekantoor Kuipers kunt u rekenen op professionele en ervaren mensen die betrokken zijn bij u en uw bedrijf.. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke benadering van uw zaken. Samen met  u bekijken wij hoe de financiele administratie het best in uw bedrijf georganiseerd kan worden. Hierbij bent u, als klant, onze belangrijkste basis. Wij weten van aanpakken en kunnen u tijd en geld besparen. Onze kennis delen we graag zodat u tijd heeft voor andere zaken dan de administratie....

 

Wij kiezen voor de no-nonsense aanpak

U bepaalt uw doelstelingen, wij geven u goed advies en zorgen voor de best mogelijke invulling van uw bedrijfsadministratie en uw verplichtingen. Juist in spannende economische tijden zorgen wij dat uw boekhouding niet een last wordt, maar u een duidelijk inzicht verschaft in uw behoeften. En dit tegen een vaste prijsafspraak zodat u weet waar u aan toe bent. Geen verrassingsrekeningen achteraf. Bij ons geen dure accountantstarieven maar aantrekkelijke  administratietarieven.

  • vast en deskundig aanspreekpunt
  • vaste pakketprijs
  • zeer vriendelijk tarief
  • geen zorgen meer over uw administratie
  • uw boekhouding altijd up-to-date
  • nooit meer teveel belasting betalen
  • uw belastingaangiften altijd op tijd.

 

Ons kantoor 

Ik, Ger Kuipers , een der vennoten van administratiekantoor Kuipers, ben na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij Administratiekantoor Habets & Royen te Margraten, in 2010 het huidige Administratiekantoor Kuipers begonnen, en heet u van harte welkom.

Omdat onze aanpak  al jarenlang bekend stond om DE persoonlijke benadering, DE  boekhouder, DE adviseur op de hoek, willen wij graag deze succesvolle aanpak volgen door betrokkenheid, korte communicatielijnen, vaste prijsafspraken en plezierige en vertrouwde samenwerking. Administratiekantoor Kuipers gevestigd in de gemeente Eijsden - Margraten en is er voor al uw bedrijfsadministratie of andere boekhoudkundige zaken. Wij begeleiden/behartigen uw zaken uiteraard met discretie.   

Wanneer u als klant bij ons kantoor vragen heeft over bedrijfsgerelateerde zaken bent u voor ons geen nummer maar "De koning". Zo kunnen we niet alleen uw boekhoudkundige zaken beheren maar kunnen wij u ook adviseren in alle overige bedrijfszaken.

Alle bedrijfstakken behandelen wij, zowel voor de gevorderde ondernemer alsook de startende ondernemer. Met name voor de startende ondernemer hebben wij een interessant netwerk opgebouwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn op alle gebieden. Te denken valt aan drukwerk, website, autolease, bedrijfskleding enz.